1958

Anul Nasterii

Născut în Iran în anul 1958, fiul unui inginer radiolog, a intrat în lumea științelor nucleare la o vârstă foarte fragedă.
1981

A absolvit Colegiul Regina Maria al Universității din Londra ca inginer nuclear specializat în sistemul de control al tehnologiei nucleare.

Și-a petrecut anii ce au urmat completând sistemul pentru producerea gravitației și a energiei folosind reactoarele radioactive cu hidrogen care sunt sigure și curate.

A acoperit toate aspectele proiectului noului sistem nuclear plasmatic de la început până în prezent. Acesta a inclus proiectarea, combustibilul, testările și aplicațiile practice.

2002

Din 2002 s-a concentrat pe finalizarea gamei complete a tehnologiei sale pentru a o lansa în industria și în lumea știintifică.
2004

În septembrie 2004 a fost invitat de către guvernul unei țări vest-europene, pentru a-și prezenta tehnologia pentru evaluare.

Din noiembrie 2004 până în martie 2005 tehnologia sa a fost luată în considerare de către oamenii de știinta ai unei universități.
2005

In martie 2005, în raportul universității se declara că producția de energie cu ajutorul noii tehnologii este realizabilă.

In aprilie 2005, prin intermediul unor organizații guvernamentale, a fost dezvoltat un parteneriat comercial pentru a studia caracterul practic al dezvoltării acestui sistem. Acordul a fost încheiat între cele două părți și compania de dezvoltare a fost mulțumită de faptul că sistemul este practic și funcțional așa cum a fost raportat în studiul de fezabilitate, de către universitate.

Până în 17 septembrie 2005 evaluarea preliminară a sistemului a fost terminată și părtile au convenit că este momentul pentru a începe producția primului Sistem Energetic Gravitațional.

S-a aplicat pentru patentele europene și internaționale pentru tehnologie la începutul lunii octombrie 2005, avându-se în vedere toate posibilitățile de utilizare a tehnologiei, acoperind sute de aplicații.

La sfârșitul anului 2005 și începutul anului 2006 au fost construite câteva reactoare statice plasmatice pentru a confirma principiile teoretice ale tehnologiei. Aceste reactoare statice lucrează la temperatura camerei, la presiune atmosferică normală și furnizează voltaj și curent electric.
2006

De la începutul anului 2006, au fost construite și testate cu succes câteva prototipuri de reactoare dinamice plasmatice special concepute pentru înălțarea de la sol și miscare.

Prin dezvoltarea acestor noi sisteme au fost generate depuneri de carbon în stare nano și spectroscopia Raman a confirmat că acestea sunt in forma de Sp 2 si Sp 3.

Utilitatea pentru sănătate a reactoarelor plasmatice a fost testată în colaborare cu medici și unele rezultate din cadrul testelor pot fi văzute în Sectiunea de Sănătate a site-ului.

A fost publicat un material referitor la modul de captare direct din mediu a CO2 si CH4, acestea fiind în stare lichidă la temperatura și presiunea camerei. Existența CO2 și CH4 a fost demonstrată cu ajutorul spectroscopiei în cadrul unei universități din Belgia.

Stichting, Fundația Keshe din Olanda

In 2006 proprietatea intelectuală pentru tehnologie a fost transferată către Stichting, Fundația Keshe din Olanda. Principalul obiectiv al acestei fundații este distribuirea licențelor în cinci zone diferite legate de binefacere și educația mondială.
2009

Ordinea universală a creării materiei

In iulie 2009 a fost publicată prima carte „Ordinea universală a creării materiei”.
2011

Structura luminii

La începutul anului 2011 a fost publicată și cea de-a doua carte „Structura luminii”.

Originea universului

In octombrie 2011 s-a publicat „Originea Universului”.