Pe canalul de youtube al Fundatiei Keshe, Mehran Keshe explica mai multe despre principiile mișcării Materiei și a obiectelor în Univers. În cinci filme simple, el explică componența reală a unui neutron, fusiunea, originea luminii, mișcarea etc. Domnul Keshe a publicat câteva cărți despre aceste noi principii ale fizicii.

Această nouă înțelegere face posibilă crearea unor noi tipuri de nave spațiale si aeronave ce sunt puse în mișcare nu cu ajutorul tradiționalelor sisteme de propulsie ci de poziționarea gravitațională. Navele au propriul camp sferic magnetic independent ce operează în interior sau împreună cu campul sferic magnetic al planetelor sau al altor corpuri cerești.

La pagina 163 al primei cărți „Ordinea universală a creării materiei”, figura 57 arată asemănările dintre patru tipuri diferite de sisteme de poziționare Magrav (câmpuri magnetice și gravitaționale).

Poziția navei poate fi schimbată și controlată prin modificarea proprietăților câmpului sferic magnetic al acesteia.

Producția industrială și dezvoltarea acestor noi tipuri de nave și serviciile auxiliare vor fi preluate de o nouă companie ce va fi responsabilă pentru:

 • Producția și dezvoltarea navei spațiale, a reactoarelor și construirea sistemelor pentru explorarea spațială.
 • Servicii auxiliare (călătorii spațiale)
 • Sisteme de infrastructură pentru rezervele de apă, aer și energie.
 • Servicii de transport și cazare pentru Pământ și Lună.
 • Plasarea sateliților pe orbită și transportul încărcăturilor pe stațiile spațiale.

 

Fundația Keshe introduce comunitatea științifică în noua lume a tehnologiei plamatice creatoare de energie, levitație, mișcare și tehnologie spațială datorită noilor principii ale poziționării gravitaționale.

Cu noua tehnologie a poziționării gravitaționale și a sistemelor dezvoltate și eliberate de Fundația Keshe, prin tehnologia spațială se pot realiza:

 • Crearea motilității firești în univers, prin intermediul unor sisteme dezvoltate de Fundația Keshe care utilizează câmpurile magnetice ale planetei pentru decolare și de aterizare.
 • Datorită acestei noi tehnologii nu există decolări si aterizări nesigure și nici probleme cu intrarea în atmosfera Pământului.
 • În nava spațială nu există probleme cu masa limită, cantitatea de încărcătură, supraîncălzirea scuturilor sau alte situații din trecut și viața astronauților nu este pusă în pericol.
 • Tehnologia spațială este dezvăluită fiecarei persoane și națiune de pe Pământ și în mai puțin de 10 ani va fi posibilă călătoria către Lună și înapoi pentru prețul unui bilet de avion la clasa business.
 • Decolarea și aterizarea pot avea loc din și în orice punct al planetei și nu necesită piste amenajate.
 • Sistemul gravitațional nu necesită alimentarea cu combustibil petru a se ridica de la sol și pentru a se mișca.
 • Explorarea spațială și colonizarea (Lună, Marte) devine acum accesibilă pentru toate națiunile.

 

Odata cu descoperirea acestei noi înțelegeri a câmpului gravitațional al sistemului planetar și al dezvoltării sistemelor similare mai există viitor pentru NASA și celelalte agenții spațiale și pentru tehnologia lor actuală de propulsie a rachetelor pentru explorarea spațiului ?

În viitorul apropiat Fundația Keshe planifica o serie de evenimente publice în cadrul carora se vor face demonstrații ale noilor tehnologii.

 

Sursa: https://magrav5.keshefoundation.org/tehnologii-spatiu/