Pentru producția GaNS-ului de ZnO aveți nevoie de o bobină sau o placă de zinc și de o bobină sau o placă de zinc nanostratificată. Conectați zincul normal la zincul nanostratificat cu o sârmă de cupru și introduceți-le într-o soluție de apă sărată. Pentru a accelera procesul de producție a GaNS-ului, puteți utiliza o cantitate mică de curent continuu și un mic aerator (pompă de aerare pentru acvariu). O sursă de alimenatre de curent continuu care furnizează aproximativ 15mA între cele două plăci sau bobine poate fi utilizată în locul sârmei de cupru. Polul negativ al dispozitivului este conectat la zincul nanostratificat, iar polul pozitiv al dispozitivului este conectat la zincul normal. Dacă utilizați curent electric trebuie să folosiți un aerator pentru a furniza oxigen suplimentar soluției de apă sărată. După câteva ore va apărea un strat alb pe fundul recipientului. Acesta este GaNS-ul de ZnO.

ATENȚIE: niciodată nu atingeți GaNS-urile cu nici o parte a corpului!

Materiale necesare:

  • Recipient din plastic (polipropilenă)
  • Placă sau bobină de zinc nanostratificată
  • Placă sau bobină de zinc
  • 100g de sare de mare la 1L de apă distilată
  • Opțional: sursă de alimentare de curent continuu și pompă de aerare pentru acvariu.

Utilizare și aplicații ale GaNS-ului de ZnO

Zincul este o componentă cheie în mai mult de 80 de cicluri metabolice umane și joacă un rol important în vindecarea rănilor. Câmpurile magnetice/gravitaționale ale plasmei lichide ZnO și/sau ale GaNS-ului de ZnO interacționează cu câmpurile emoțiilor umane și, prin urmare, pot fi utilizate pentru a întări și a echilibra nevoile emoționale umane. Plasma lichidă a GaNS-ului de ZnO este denumită și “plasma de pace”.

Aplicații pentru sănătate: Apa de GANS de ZnO (plasma lichidă de ZnO) poate fi aplicată oriunde se utilizează plasma lichidă a GaNS-ului de CO2, deoarece dezechilibrul emoțional, conflictele și stresul sunt cele mai frecvente cauze ale bolilor și problemelor de sănătate ale oamenilor. Plasma de ZnO ajută aproape toate procesele de vindecare.

Cupa de sănătate cu pereți dubli: Spațiul dintre pereții cupei este umplut cu apă de GaNS de ZnO. Cupa poate fi utilizată în două scopuri:

  1. Umpleți cupa cu apă și lăsați-o să stea câteva ore. Apa va fi alimentată de câmpurile plasmei de ZnO. Beți acea apă.
  2. Lăsați cupa goală și utilizați un pai pentru a inhala aerul energizat cu ZnO din interiorul acesteia.